Potterheads! Kunjungi Lokasi Hebat Ini Dan Alami Keajaiban Harry Potter

Adalah anda peminat Harry Potter ? Jika ye anda mesti membaca semua buku atau memonton series Harry Potter. Anda juga mesti teringin untuk mengalami keajaiban Harry Potter. Marilah kunjungi UK untuk merealisasikan impian Harry Potter!

Studio Warner Bros London

Ini adalah pengalaman yang paling dalam buku-buku kami! Melihat sendiri set, pakaian, dan prop yang digunakan dalam semua filem Harry Potter. Langkah dalam beberapa lokasi filem itu termasuk; Dewan Besar, Pejabat Dumbledore, dan pondok Hagrid.. Ia adalah pameran tetap yang menawarkan yang tulen di belakang tabir melihat filem-filem Harry Potter. Mempunyai hari yang ajaib dengan di belakang pelancongan adegan daripada filem Harry Potter di Warner Bros. Lawatan Studio London.

King’s Cross Station

Kings Cross Station, sudah tentu, tempat berlepas untuk pelajar Hogwarts, yang pelajar yang paling terkenal, Harry Potter, Hadir. Hogwarts Express bertolak dari Platform 9 ¾.Dalam Kings Cross Station, utama stesen Keretapi di London untuk kereta api ke Edinburgh dan Scotland, yang tarikan pelancong telah ditubuhkan, dengan ruang troli separuh tertanam dalam dinding, di mana anda boleh semula menggubal sendiri Harry Potter masa anda. Stesen ini kini rumah kepada kedai Harry Potter dinamakan Platform 9 3/4 di mana anda akan mencari semua barangan ahli sihir anda. Anda juga boleh membeli surat Hogwarts peribadi di sini untuk £ 15 atau bahkan Hogwarts batang peribadi untuk £ 65!

Jika berminat untuk mengikuti kami ke sini boleh klik sini untuk mengetahui maklumat lanjut tentang pakej kami.

Kongsi di media sosial :

WhatsApp
Facebook
Twitter

Baca artikel lain