PAKEJ ALPS VENTURES (10H7M) (BY BUS)
Switzerland - Austria - Germany
ALPS VENTURES (10H7M)
(BY BUS)
Switzerland - Austria - Germany
Meal 2x Breakfast & Dinner
7 Malam (Hotel 3 bintang)
Coaster / Bus yang selesa
Tiket penerbangan (Qatar / Etihad)
Itinerari lawatan
Penerbangan dari Kuala Lumpur (KLIA) ke Zurich, Switzerland (malam).
Ketibaan di Zurich, Switzerland (pagi/ptg). Lawatan ke ‘old town’ Bern dan Barengraben (Taman Bear). Bermalam di Hotel Ibis Styles Bern Expo / setaraf. (Bermalam di Bern / Basel / Zurich)
Lawatan Lauterbrunen. Naik kereta kabel ke Gunung Murren (Swiss Alps) dan singgah di Air terjun Staubbachfall. Lawatan ke Blausee yang sangat biru dan cantik. Membeli cenderamata di bandar Interlaken. Bermalam di Hotel Ibis Styles Bern Expo / setaraf. (Bermalam di Bern / Basel / Zurich)
Perjalanan dari Interlaken ke Lucerne. Singgah di Iseltwald, Tasik Brienz. Optional tour : Mount Titlis. Beli cenderamata di Bandar Lucerne. Bermalam di Hotel Ibis Styles Bern Expo / setaraf. (Bermalam di Bern / Basel / Zurich)
Lawatan ke Rhine Falls. Perjalanan ke Schwangau, Jerman. Singgah di Neuneuschwanstein Castle
(Disney Castle). Bermalam di Arthotel Ana Panorama / setaraf. (Bermalam di Schwangau / Fussen)
Perjalanan ke Salzburgh. Lawatan bandar Salzburgh & Mirabell Palace. Bermalam di B&B Hotel Salzburg-Nord / setaraf. (Bermalam di Hallstatt / Salzburgh)
Bersiar-siar di Tasik Hallstatt. Pilihan aktiviti di Hallstatt seperti Salt Mine Museum / 5 Fingers Cable Car. Bermalam di B&B Hotel Salzburg-Nord / setaraf. (Bermalam di Hallstatt / Salzburgh)
Perjalanan ke Munich. Lawatan ke Allianz Arena & bandar Munich. Bermalam di NH Hotel Munich / B&B Hotel Zurich Airport / setaraf. (Bermalam di Munich / Zurich)
Perjalanan Munich ke Zurich. Penerbangan Zurich ke Kuala Lumpur (ptg/malam)
Tiba di Kuala Lumpur (ptg/malam).
Tarikh Perlepasan 2022
-
12 - 21 Okt 2022 (Autumn)
RM7888 + tipping (FULL) -
31 Okt - 9 Nov 2022 (Autumn)
RM7888 + tipping (FULL) -
30 Okt - 8 Nov 2022 (Autumn)
RM7888 + tipping (NEW) -
10 - 19 Nov 2022 (Autumn)
RM7888 + tipping (NEW)
Harga Pakej (per pax)
HARGA | GROUND ONLY | ALL-IN WITH FLIGHT | JIMAT |
---|---|---|---|
SINGLE | RM5790 | RM8390 | RM0 |
COUPLE (2 PAX) | RM5590 | RM8190 | RM200 |
FAMILY (4 PAX) | RM5390 | RM7990 | RM400 |
- Diskaun kanak-kanak (dengan katil) 5-12 tahun: RM200 dari harga dewasa
- Diskaun kanak-kanak (tanpa katil) 2-4 tahun: RM1400 dari harga dewasa
- Harga bayi (1-24 bulan) : RM2000
- Caj tambahan bilik single : RM1575
Pakej Termasuk
- Tiket penerbangan pergi & balik (Etihad / Qatar / Emirates / setaraf)
- Elaun bagasi penerbangan 23-30 kg
- Bas sewa khas
- Termasuk bayaran minyak, bayaran parkir, tol dan lain-lain. (Child/Baby seat juga disediakan)
- Penginapan hotel 3 bintang / setaraf
- Sarapan & Dinner
- Bayaran masuk : Murren Cable Car
- Tour leader Melayu (Muslim)
Pakej Tidak Termasuk
- Tipping pemandu & tour guide 7 EUR/hari (RM300)
- Lunch tidak disediakan. Dibawa ke restoran halal / R&R yang sesuai.
- Bayaran masuk lain-lain pilihan aktiviti : Lain-lain pilihan lawatan / aktiviti : Lake Blausee 10 CHF / Rhine Falls 5 CHF / Mount Titlis 96 CHF / Hallstatt Salt Mine 36 EUR
- Lain lain (insuran lawatan)
KENAPA
MESTI PILIH ?
JOMVENTURES
PAKAR MENGURUSKAN PRIVATE TOURS
Kami berpengalam menguruskan PRIVATE TOURS dengan harga berpatutan. Travel consultant akan bantu & rancang pakej terbaik untuk anda.
TIADA TOURIST TRAP
Destinasi lawatan dirangka dengan rapi dengan mengetengahkan nilai budaya dan keindahan alam. Anda TIDAK akan di bawa ke KEDAI PAKSA BELI.
PAKEJ MESRA MUSLIM
Jomventures Muslim Travel dimiliki penuh Bumiputra Muslim dengan mengutamakan pengalaman kembara yang unik dengan elemen Islamik dan Halal.
PAKEJ UNIK & RARE
Kebanyakan pakej kami mengutamakan keunikan destinasi kerana kami sendiri turun padang, teliti sepenuhnya sebelum pakej di keluarkan.
PAKEJ PELBAGAI & FLEXIBLE
Pakej kami yang pelbagai dari harga PREMIUM ke PAKEJ JIMAT, anda bebas untuk pilih mengikut keperluan dan bajet yang menenuhi citarasa.
DIPERCAYAI & DIYAKINI SEJAK 2017
Sejak 2017 kami telah membawa tetamu dari pelbagai latar belakang ke serata dunia. Kembara keluarga mahupun bersama rakan-rakan. Dengan rating 5 STAR di Facebook.
BERMUSAFIR
SEJAK 2017
REVIEW 5
BINTANG
Ada pertanyaan ?
Pejabat kami di buka pada hari
AHAD – JUMAAT (10:00 pg – 4:00 ptg)
Tekan untuk hubungi nombor telefon pejabat:
Whatsapp Travel Consultant
Travel consultant kami yang ramah sedia membantu anda. Tekan butang di bawah untuk terus Whatsapp: